Tandvårdsrädsla

Många tycker det är jobbigt att besöka tandläkaren. Vi tar oss extra tid för att en orolig patient ska känna förtroende som gör det lättare. Några av de verktyg vi arbetar med är smärtfri behandling, förbedövning, avslappning, premedicinering eller hypnos. Hör av dig med dina bekymmer så hittar vi en lösning tillsammans.

Laboratorium

Vi har ett eget tandtekniskt laboratorium som gör det möjligt för oss att snabbt, patientindividuellt och med bästa estetik framställa tandtekniska arbeten. I många fall är arbetsflödet helt digitalt. Det betyder att du som patient slipper ta klibbiga avtryck.

Hela hälsoperspektivet

Hälsan för oss börjar i munnen och fortsätter ut i kroppen. Allt hänger samman i olika banor och system. Därför vill vi erbjuda förstklassig tandvård i första hand, men även kunna rekommendera andra former av behandlingar om det behövs. Vi kan hjälpa dig till bättre munhygien eller föreslå vilka vitamin- eller mineraltillskott du skulle behöva. Vi placerar inte patienter i generella fack utan försöker se allas unika hälsoperspektiv. 

För att komma fram till vad just den unika patienten behöver, så erbjuder vi analyser och ger sedan individuella råd efter fastställd diagnos. Exempel på olika blodanalyser är Melisa Allergitest och vår egna Vit. D3 test. Vi samarbetar också med andra terapeuter och rådgivare för att kunna erbjuda bättre behandlingar.

Finansiering

Vi kan, via samarbetspartners, erbjuda hjälp med finansieringslösningar och avbetalning.