Vår filosofi

Privatkliniken ska vara en arbetsplats i den absoluta framkanten av vår bransch. Vi satsar långsiktigt och erbjuder trygga anställningar, en säker arbetsplats med ren luftmiljö, bra lönenivåer, extern och intern utbildning – och inte minst spännande utmaningar.

Vi är stolta över vår personal där alla älskar att gå till jobbet och tar eget ansvar för att utvecklas och bli bättre. Och framför allt: som sätter patienten först.

En skön arbetsplats

Alla vet att vårt jobb kan vara krävande och slitsamt för kroppen. Därför är det extra viktigt för oss att kunna erbjuda vår personal möjligheter till återhämtning även på jobbet. Vi har generösa personalutrymmen där man kan titta på TV. Det finns en liten relaxavdelning med infraröd bastu och en takterrass där man kan pausa en stund när vädret tillåter.

Vi söker dig

Privatkliniken har som mål att växa. Därför söker vi ständigt engagerade och nytänkande personer inom vår bransch, från sköterskor till tandtekniker och tandläkare. 

Just nu söker vi framför allt tandläkare, tandhygienister, tandtekniker. Tveka inte att höra av dig!

Vi värnar om din sekretess. Endast Privatklinikens chefer får ta del av inkomna ansökningar och behandlar informationen konfidentiellt.